Pályázatok
Lócs község Magyar Falu
  • 2024. május 21.
  • Konstantin
FőoldalLátnivalókBüki Gyógy- és Élményfürdő

Büki Gyógy- és Élményfürdő

Büki Gyógy- és Élményfürdő

 

Bükfürdő Lócstól 6 km-re található, két irányból is megközelíthető.

 

Ahol a kosárlabda vízi sport és ahol az egész család együtt csúszdázhat: Bükfürdő! Az UV-sugárzás elleni védelmet félezer, árnyékot adó fa biztosítja a Bükfürdő Thermal & Spa 14 hektáros parkjában a legforróbb napokon is, miközben a feltöltődéshez a napi masszázsakciók is hozzájárulnak.

 

Nyáron a tengerpartot idéző Acapulco-medence a családok egyik kedvence, és legalább ilyen népszerű a négy hatalmas szabadtéri csúszda: az Anakonda, a Hagyma, a Kamikaze és a Családi csúszda. Ez utóbbi egyedülálló, hiszen a gyerekek és a szülők együtt csúszhatnak! A legkisebbek is találnak éppen nekik való medencét: sőt, Bükfürdőn a pancsolóba elkísérhetik szüleik, nagyszüleik is az apróságokat.

Nem kérdés, hogy a hőséget strandon a legkönnyebb átvészelni! A napozásnak bőven van tere és helye Bükfürdőn, miközben az UV-sugárzás elleni védelemhez félezer árnyas fa járul hozzá a 14 hektáros, arborétumnak is beillő parkban: rózsa- és liliomszigetek, meg hársfák gyönyörködtetik a szemet és az orrot.

Ahogy a csúszdákat, úgy a sportpályákat is külön felár nélkül, korlátlanul használhatják a Bükfürdő Thermal & Spa vendégei. Strandröplabda- és strandkézilabda-pálya is áll az aktív pihenésre vágyók rendelkezésére, a kosárlabda pedig Bükfürdőn vízi sport: a 7-es medencében érdemes kipróbálni az Óriásbuborék mellett a kosárlabdapályát is.

Vissza

Fotók

fel