Pályázatok
Lócs község Magyar Falu
  • 2024. július 15.
  • Henrik
FőoldalHírekKözösségi pihenőkert a TESCO támogatásával

Közösségi pihenőkert a TESCO támogatásával

2021. július 2 péntek, 00:31
Szerző: Rózsafalu Civil EgyesületForrás: Rózsafalu Civil Egyesület
Közösségi pihenőkert a TESCO támogatásával

Örömmel kürtöljük közhírré, hogy a Rózsafalu Civil Egyesület a TESCO "Ön választ, mi segítünk" című pályázat idei fordulóját is sikerrel vette, a "Közösségi pihenőkert kialakítása a Pós-patak partján gyógy- és fűszernövényekkel" című projektünk bejutott a vásárlói szavazás szakaszába.

 

A kőszegi, szombathelyi, sárvári, celldömölki, körmendi, szentgotthárdi TESCO Áruházakban lehet a vásárlások után kapott zsetonokat a gyűjtőurnákba bedobni június 14 és július 11. között. Bízunk benne, hogy minél több zsetont kapunk, így minél jobb helyezést sikerül elérnünk. A projekt keretében 2 db fából készülő növénypiramist szeretnénk beszerezni, telepíteni, az egyiket 40 tő fűszernövénnyel, a másikat 40 tő gyógynövénnyel ültetnénk be, amely a közösségi pihenőkert fő eleme lenne, valamint padokat és a kertben természetes anyagból kis járdákat szeretnénk kialakítani. A projekt keretében szeretnénk szakmai előadót meghívni, hogy ismereteket szerezzünk a megfelelő gondozásukról, felhasználásuk fortélyairól. Célunk a programmal az egészséges életmódra, a természetes gyógymódok alkalmazására való ösztönzés, valamint a pihenés, szabadidő kellemes, hasznos és nyugtató eltöltéséhez egy újabb szigetet teremteni az itt élők számára.

Mintegy 200 ezer forintra lenne szükségünk a projekt megvalósításához, ehhez legalább a második helyen kell befutnunk a vásárlói szavazásban. A siker érdekében személyesen is kampányolunk a kőszegi és a sárvári áruházakban, bízva a minél több zseton begyűjtésében, hiszen újonnan alakult egyesületként a tagdíjon kívül még semmilyen bevételünk nincs még.

Rózsafalu Civil Egyesület

Vissza
fel